About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Portræt af en hævner

Front page for Portræt af en hævner

RPG system: Savage Worlds Deadlands
Genre: Action, Efterforskning
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Thomas Jakobsen

Download

PDF Scenario [Danish] (5.7 MB)
PDF Characters [Danish] (2.3 MB)
PDF Handouts [Danish] (1.4 MB)

Description

Vinteren holder et fast og koldt greb om den lille by i Oklahoma. En kold vind kommer ned fra de store prærie sletter mod nord, og de fleste folk holder sig indendørs.

Dilligencen triller op foran postkontoret, og kusken får travlt med at se til hestene, mens en forhutlet mand iklædt stor frakke og halstørklæde hjælper passagerne indenfor i varmen, hvor en kop kaffe venter.

Byens postmester, borgmester og førende kræmmer i en og samme person tager venligt imod, mens han med slet skjult undren kigger på den brogede flok som er ankommet til hans by. Det er også ret underligt, at de ikke skal videre, men ønsker at blive i byen nogle dage. Det er jo hverken sæson for at handle kvæg eller bomuld. Så hvad mon de vil?

– o –

En af Agenturets bedste mænd er forsvundet. Nu er en gruppe agenter sendt afsted fra hovedkontoret i Denver, med ordre om at finde ud af hvad der er sket. Sporet ender i en lille flække i Oklahoma på grænsen mellem Syd- og Nordstaterne – og kun et par dages ridt vest for Indianer Territoriet.

– o –

Scenariet foregår i Weird Western settingen fra Deadlands rollespillet. Det er ikke nødvendigt med noget særligt kendskab til hverken setting eller Savage Worlds reglerne.

Der er tale en handling som blander action med detektivarbejde, og spillerne skal selv være med til at skabe deres roller ud fra et skelet, hvor det er i spillerens magt at bestemme rollens køn, samvittighed og mål.

Played at

Viking-Con 37 (2018)

LinksSend corrections for this page