Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Leviathan

RPG system: Live
Genre: Fantasy

By

OrganizerKasper Capell Gregersen
OrganizerAstrid Loft Hansen
OrganizerAndreas Esso Jensen

Description

For et år siden skete det utænkelige – Vogteren, Victor Ganmet IV, og hans uovervindelige hær af Urugul blev væltet. Den nye Vogter, en endnu ukendt ung kvinde, har dikteret at regenter og ledere fra alle Verdens riger skal samles, og skabe en ny verdensorden og politisk balance. Derfor må du samle dine nærmeste om dig, rejse til Rådsøen før det er for sent, og erobre din del af magten og æren.

Leviathan er high fantasy, politisk intrigespil, med fokus på status og magt. Omdrejningspunktet for scenariet vil være at finde et nyt hieraki, og en ny magtstruktur blandt de mangfoldige rigers regenter og ledere. Der vil derudover være plads til stemningsspil, hyggespil og relationsspil, mens magthaverne lader ambitionerne råde, og med alle midler forsøger at sikre eller forbedre deres positioner og indflydelse hos Verdens Vogter. Vi lægger ikke op til kampspil, men det står spillere frit for at implementere efter egne ønsker.

Leviathan er en ny og endnu uudforsket verden, som vi glæder os til at præsentere for jer. Det er en levende verden, som vil reagere på hvad der sker i den, og som I også har mulighed for at være med til at præge før scenariet.

Runs

22. - 28. July 2019, Colleruphus, Holte

Links

Scenariets hjemmeside: http://leviathan.dk/
Scenariets Facebook-side: https://www.facebook.com/LeviathanLarp/
Facebook-begivenhed for scenariet: https://www.facebook.com/events/260359531560451/Send corrections for this page