Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Leviathan

System: LARP
Genre: Fantasy

Av

OrganizerKasper Capell Gregersen
OrganizerAstrid Loft Hansen
OrganizerAndreas Esso Jensen

Beskrivning

For et år siden skete det utænkelige – Vogteren, Victor Ganmet IV, og hans uovervindelige hær af Urugul blev væltet. Den nye Vogter, en endnu ukendt ung kvinde, har dikteret at regenter og ledere fra alle Verdens riger skal samles, og skabe en ny verdensorden og politisk balance. Derfor må du samle dine nærmeste om dig, rejse til Rådsøen før det er for sent, og erobre din del af magten og æren.

Leviathan er high fantasy, politisk intrigespil, med fokus på status og magt. Omdrejningspunktet for scenariet vil være at finde et nyt hieraki, og en ny magtstruktur blandt de mangfoldige rigers regenter og ledere. Der vil derudover være plads til stemningsspil, hyggespil og relationsspil, mens magthaverne lader ambitionerne råde, og med alle midler forsøger at sikre eller forbedre deres positioner og indflydelse hos Verdens Vogter. Vi lægger ikke op til kampspil, men det står spillere frit for at implementere efter egne ønsker.

Leviathan er en ny og endnu uudforsket verden, som vi glæder os til at præsentere for jer. Det er en levende verden, som vil reagere på hvad der sker i den, og som I også har mulighed for at være med til at præge før scenariet.

Speltillfällen

22. - 28. juli 2019, Colleruphus, Holte

Länkar

Scenariets hjemmeside: http://leviathan.dk/
Scenariets Facebook-side: https://www.facebook.com/LeviathanLarp/
Facebook-begivenhed for scenariet: https://www.facebook.com/events/260359531560451/Skicka in rättelser om den här sidan