Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Rom og dukater 4

RPG system: LARP
Genre: Action, Drama

Organized by

Zythos, Rollespilsfabrikken & HjerteHospitalet

By

OrganizerMikkel Ørsøe

Description

Det er det Herrens år 1664 og vi befinder os i det Caribiske Øhav på øen Mayaguana. Forholdet mellem Storbritannien og Nederlandene har nået deres ultimative lavpunkt siden briterne vandt slaget ved Schevenigen.

Til trods for at Nederlandene tabte slaget, har det ikke påvirket deres driftighed eller fremgang med deres kolonier. Rygterne svirrer i de forskellige havne overalt i verden, udbryder der nu krig igen? Det siges at både briterne og hollænderne udsteder kaperbreve og opfordrer besætningerne til at gå specifikt efter skibe fra den anden nation.

På Mayaguana er stemningen anderledes mere positiv. Her er et af de få fristeder, hvor ingen af de store kolonimagter har noget at skulle have sagt. Her er i stedet et lokalt, demokratisk styre, og det betyder også at ordenshåndhævere ikke er at finde her, og man må nøjes med den sabel og måske pistol man har ved sin side.

Besætningerne på de forskellige skibe der ligger i havnen kommer fra mange forskellige dele af verden, også selvom de kommer fra det samme skib, og der hersker fred og ro mellem dem. Man mærker ikke at der er rygter om krig på folk, man har tværtimod lagt mærke til at der kommer flere og flere skibe til, fordi besætningerne og deres kaptajner er trætte af kolonimagterne og deres indblanding i alt hvad de ellers laver.

Runs

12. - 16. July 2017, Dehnshytten, Vordingborg, Denmark

LinksSend corrections for this page