Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Rom og dukater 3 - Vi overgiver os aldrig!

Genre: Action, Intrige
Participants: 170 players

Organized by

Zythos & Rollespilsfabrikken

By

OrganizerSune Grube Hansen
OrganizerThomas Kerff
OrganizerBetina Larsen
OrganizerCharlotte Meinike Nissen
OrganizerDaniel Wiegell
OrganizerMikkel Ørsøe
OrganizerRikke Ørsøe

Description

Piraternes højborg på øen Tortuga er blevet overtaget af den engelske Guvernør Elias Watts og hans tro tjener Kaptajn John Warwick har sat jagten ind på alle “frie” sømænd i Caribien. Mange piratkaptajner har slået handler af med den engelske eller franske krone og er blevet kapere.

Andre pirater har insisteret på deres frihed og søgt til øen Isle Beata. Denne ø har indtil for nylig kun rummet en lille søvnig fiskerby. Men med piraternes ankomst er den blevet til en kaotisk boomtown, som mest består af hurtigt opsatte pindebrændehuse, små boder og telte.

Byen er et samfund uden for lov og ret og handlen med piraternes tyvegods har ført en masse folk til øen, der ernære sig ved mere eller mindre lyssky aktiviteter. Det er da også derfor de fleste boder kan flyttes med lynets hast, hvis der er optræk til ballade.

I byens centrum ligger kroen “Den Kække Sværdfisk”. Det er her de fleste mødes for at afgøre handler, lave aftaler og ikke mindst få slukket tørsten.

Piraternes nye fristed er dog kommet under pres fra Gunvonør Watts og Katajn Warwick, som konstant søger berømmelse i sin jagt på “ærlige” hårdtarbejdende pirater.
Der er derfor blevet indkaldt til råd. Men kan piraterne finde fælles fodslag? Eller måske endda en fælles leder? En ting er sikkert... noget må gøres...

Ud over den overhængende trussel fra Gunvonør Watts, har piraterne på Isle Beata også andet at tænke på. Bl.a er den berygtede smuglerkonge Kaptajn Sortflab og hans lakajer blevet set i de nærliggende farvande. Ingen ved helt hvorfor idet de kendte smuglerruter ikke passerer Isle Beata.

Samtidig går der rygter om at en gylden havfrue hjemsøger de rev, der ligger nord for øen. Alle sømænd ved hvor dødsens farlige havfruer kan være, men samtidig siger et gammelt sagn at det pureste guld vil tilfalde den, der besidder halen fra en gylden havfrue.

Runs

21. - 24. July 2014, Spejderhytten Amagerhuset, Eskilstrup, Denmark

LinksSend corrections for this page