Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Khypris år 1

RPG system: Live
Genre: Fantasy
Participants: 300 players

Organized by

TRoA og Einherjerne

By

OrganizerAllan Davidsen
OrganizerThomas Aagaard

Description

Det originale Khypris – År 1, blev afholdt som et foreningssamarbejde mellem TRoA og Einherjerne i 2012 og vi har tænkt os at støve det gamle koncept af og lave det, man i Hollywood så populært kalder et remake eller rerun, nemlig en genindspilning, om I vil, af det gamle scenarie.

Når vi siger rerun, mener vi nærmere bestemt, at vi tager det gamle koncept og laver et nyt scenarie, der bruger samme oplæg, som det originale Khypris År 1 gjorde. Der vil selvfølgelig blive påført nye ideer og en masse nye deltagere i nye roller. Tavlen er altså visket ren, og byen Khypris står klar ét år efter dens opførelse. Vil du være med til at skabe en ny historie?

I så fald så gør dig klar til at besøge den anarkistiske og lovløse Warhammer by, Khypris, hvor forskellige kulturer bor side om side i en heksekedel af uenigheder og konflikter. Den Glemte Legion og Einherjerne, støttet af TRoA byder indenfor til et kulturbaserede konflikt scenarie, hvor junglelov, løse knive, anarki og uretfærdighed hersker … Velkommen til Khypris!!

Runs

12. - 15. July 2012, Forlev Spejdercenter, Skanderborg
6. - 9. July 2017, Forlev Spejdercenter, Skanderborg

Trivia

Links

Scenariets hjemmeside (2017): http://sommerscenariet.dk/
Facebook-side for scenariet: https://www.facebook.com/Khypris-%C3%85r-1-Rerun-1293415260690815/?fref=tsSend corrections for this page