Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Decay

(AKA: Dødt kød)

RPG system: LARP
Participants: 15-50 players

By

✏️Amanda Natalie Rasmussen

Description

Det er et halvt år siden at zombieopstanden kom under kontrol. I troede ikke jeres egne øjne, da de døde rejste sig, men selv Stenstrup, jeres lille trygge landsby, blev ramt. Først regnede I med at det smittede, ligesom Svineinfluenza eller MRSA, men det her var anderledes. Det var kun folk, der allerede var døde, der kom tilbage, aggressive og blodstørstige. Mange civile blev såret eller dræbt. Andre greb til våben og holdt stand. Særligt Human Friheds Front, en militia dannet af hjemmeværnsfolk og andre frivillige, gjorde det af med mange af de udøde.

Efter mange måneders kaos, evakueringer og zombieangreb, meldte statsministeren ud, at en ny behandling var blevet udviklet. Med daglige indsprøjtninger var det nu muligt at undertrykke zombietilstanden hos de ramte. Med medicinen kom deres gamle personlighed tilbage, og raseriet forsvandt.

Det er i hvert fald det, som myndighederne fortalte jer. De bad jer også om at kalde de behandlede zombier for “personer med Partielt Afdød Syndrom”. Men nu skal de Partielt Afdøde lukkes ind i jeres samfund igen. Rehabilitering kalder de det. Forsoning. Mange af de udøde boede jo i Stenstrup før deres død. De var familiemedlemmer, venner, kærester og ægtefæller.

Men hvad er de nu? Kan deres familier tage dem tilbage? Kan lokalsamfundet acceptere dem? Og hvad sker der med de Partielt Afdøde, hvis de glemmer at tage deres medicin?

Played at

Jul på Heden (2016)

Other runs

May 21, 2016, Ungdomshuset Odense, Denmark
May 28, 2016, Huset No7, Herning, Denmark
June 10, 2016, Marienhoffskolen, Ryomgård, Denmark
November 5, 2016, Rollespilsfabrikken, Brønshøj, Denmark
March 25, 2017, Odense Zombie Festival, Odense Musikbibliotek, Denmark

TriviaSend corrections for this page