Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Dødt kød

(Alias: Decay)

System: LARP
Teilnehmer: 15-50 Spieler

Von

✏️Amanda Natalie Rasmussen

Beschreibung

Det er et halvt år siden at zombieopstanden kom under kontrol. I troede ikke jeres egne øjne, da de døde rejste sig, men selv Stenstrup, jeres lille trygge landsby, blev ramt. Først regnede I med at det smittede, ligesom Svineinfluenza eller MRSA, men det her var anderledes. Det var kun folk, der allerede var døde, der kom tilbage, aggressive og blodstørstige. Mange civile blev såret eller dræbt. Andre greb til våben og holdt stand. Særligt Human Friheds Front, en militia dannet af hjemmeværnsfolk og andre frivillige, gjorde det af med mange af de udøde.

Efter mange måneders kaos, evakueringer og zombieangreb, meldte statsministeren ud, at en ny behandling var blevet udviklet. Med daglige indsprøjtninger var det nu muligt at undertrykke zombietilstanden hos de ramte. Med medicinen kom deres gamle personlighed tilbage, og raseriet forsvandt.

Det er i hvert fald det, som myndighederne fortalte jer. De bad jer også om at kalde de behandlede zombier for “personer med Partielt Afdød Syndrom”. Men nu skal de Partielt Afdøde lukkes ind i jeres samfund igen. Rehabilitering kalder de det. Forsoning. Mange af de udøde boede jo i Stenstrup før deres død. De var familiemedlemmer, venner, kærester og ægtefæller.

Men hvad er de nu? Kan deres familier tage dem tilbage? Kan lokalsamfundet acceptere dem? Og hvad sker der med de Partielt Afdøde, hvis de glemmer at tage deres medicin?

Hier gespielt worden

Jul på Heden (2016)

Sonstige Abwicklungen

21. Mai 2016, Ungdomshuset Odense, Dänemark
28. Mai 2016, Huset No7, Herning, Dänemark
10. Juni 2016, Marienhoffskolen, Ryomgård, Dänemark
5. November 2016, Rollespilsfabrikken, Brønshøj, Dänemark
25. März 2017, Odense Zombie Festival, Odense Musikbibliotek, Dänemark

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken