About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Alcubierre

Participants: 3-5 players

By

DesignerMorten Barklund

Description

Videnskaben har endeligt realiseret Alcubierre-drevet og det muliggør rumrejser til fjerne stjerner hurtigere end lysets hastighed. Det kræver dog en masse energi og penge og kun et veldrevet firma kan forblive succesfuldt.

I Alcubierre er du både direktør, videnskabsmand, kaptajn og opdagelsesrejsende for din egen flåde af rumskibe, der samlet om et højteknologisk Alcubierre-drev rejser rundt til vores nærmeste nabostjerner og udforsker de fremmede miljøer. Du skal både administrere dine knappe resourcer, forske i relevante teknologier, navigere din flåde og etablere kolonier på fremmede planeter.

Hver spiller råder over en lokal fabrikation, der kan sikre en strøm af nye moduler til flåden. Disse nye moduler er nødvendige for at placere rumstationer og kolonier, for at etablere videnskabelige ekspeditioner samt investere i fælles infrastruktur til hele menneskehedens bedste – for en pris selvfølgelig.

Hver spiller har som udgangspunkt en produktion af nogle få grundmoduler (trukket fra en pose af tilgængelige moduler), der kan kombineres til forskellige konstruktioner. Derudover har hver spiller en begrænset økonomi samt energireserver og -produktion som alt sammen skal overvåges nøje for at sikre overlevelse på den lange bane.

Alcubierre er et semi-tungt, strategisk eurogame med bag building og area control som de centrale mekanikker.

Fakta

Antal spillere: 3-5

Spiltid med regelforklaring for første spil: 90 min

Mekanikker: Bag building, area control, cube placement, resource management

Sprog: Sproguafhængigt (men lokations- og objektnavne på Engelsk)

Played at

Fastaval - Mad Science (2017)


Send corrections for this page