About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Makedonsk Blues

RPG system: GURPS med husregler

By

✏️Morten Lund

Description

Mudderet skvulper under hjulene på den forreste GD, eller Geländewagen, Diesel, da den drejer rundt om det sidste sving inden den
lille landsby, der i følge kortet har lige under 300 indbyggere. Battalionen har været i området i 4 uger, og indtil nu er tiden gået med at ’Vise flaget og forklare de lokale at det er DIB’en som styrer showet nu’ som Kaptajn Jørgensen kalder det. Så nu er I altså ude og trille rundt i jeres to jeeps, for at holde øje med tingene, og sørge for at der ikke sker grimme ting i jeres område.

Der har allerede været masser af problemer med deployeringen herned. De lokale parter har til nød fundet sig i at KFOR har taget deres PMV’er med, men kampvognskompaniet med deres 10 nye Leopard 2A5’ere og opklaringens Eaglescouts står stadigvæk parkeret i en lagerhal uden for Pristina, og der kommer de sikkert til at blive indtil alle kan blive enige om hvad der skal ske med dem.

Operation ESSENTIAL HARVEST blev, som alle egentlig havde regnet med forlænget med en semi-permanent overvågningsmission, for at sikre at Makedonerne ikke kommer i klammeri med det Albanske mindretal igen. Ligesom de fleste andre Balkan-missioner ser den her ikke ud til at have nogen ende i sigte, så indtil videre kommer I til at leve med kedsomheden, sensommermudderet, manglen på ordentligt materiel, bevidstheden om at I egentlig ikke løser nogen problemer, og at folk hjemme i Danmark knap nok er i stand til at udpege hvor I er henne på et Europakort.

Opklaringsektionens to GD’ere skramler fra mudderet ind over brostenene der dækker torvet i den lille landsby, og standser foran den ruindynge der var rådhuset, indtil et par mortergranater slog ned for 14 dage siden. Mens sektionen spreder sig ud for at sikre området, meddeler sergent Halling med et skævt smil at han og jeres tolk, ifølge patruljeordren, lige vil ’gå over og vifte med flaget’ foran den lille gruppe ældre mennesker der sidder udenfor det lille værtshus overfor politistationen...

Tag med drengene fra opklaringssektionen fra Jyske Dragon Regiment på opklaring i Makedonien.

Played at

Krikkit Con VII: User Input Required (2001)

TriviaSend corrections for this page