Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Det sidste job

Front page for Det sidste job

Genre: Drama, Intrige
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Cecilie Hornstrup Nemeth

Download

PDF The Sidste Job (1,4 MB)

Description

Sirener, ambulancer, samling af folk udenfor banken.

Der var skud tidligere, men nu er der ro på, og de fem bankrøvere er ved at blive ledt ud af bygningen.

Politi-assistent Jackson er godt tilfreds, der er midt under den årlige sommer-forsamling af Greenpeace og PETA-freaks i midtbyen, og de fleste betjente er dernede. Taget hvad de havde at gøre med i betragtning, så gik det her godt. Nu, nu er det bare at afhøre de svin, og finde ud af hvad der skete inde i banken.

Den eneste beklagelse er, at der blev kørt nogle lig ud, men ikke for mange til, at det faktisk er et problem. Et par døde i en bank? Tsk, det kunne være blevet mere værre.

Jackson har ikke helt styr på hvem der blev skudt, men en hemmelig, lille del af ham synes det er pisse fedt, især fordi det var en eller anden ansat i banken; han håber hemmeligt det var den der kælling, som nægtede ham et huslån sidste år.

Fem bankrøvere arresteres og er blevet afmaskede, men de er stadig de eneste der ved, hvad der skete i banken; og det er den eneste måde at komme ud af det på. Man må overleve afhøringen, og komme ud på den anden side; som uskyldig. Men hvad skete der i banken? Og vil de holde sammen eller hænge hinanden ud? Og hvor mange syndebukke behøver man egentligt?

Det sidste job er et scenarie om at fortælle historien til ens fordel, for fem spillere. Fortællingen fortælles bagfra, og er præget af løgne og fordrejninger.

Played at

Viking-Con 35 (2016)


Send corrections for this page