Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Det sidste job

Omslag till Det sidste job

Genre: Drama, Intrige
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Cecilie Hornstrup Nemeth

Ladda ned

PDF The Sidste Job (1,4 MB)

Beskrivning

Sirener, ambulancer, samling af folk udenfor banken.

Der var skud tidligere, men nu er der ro på, og de fem bankrøvere er ved at blive ledt ud af bygningen.

Politi-assistent Jackson er godt tilfreds, der er midt under den årlige sommer-forsamling af Greenpeace og PETA-freaks i midtbyen, og de fleste betjente er dernede. Taget hvad de havde at gøre med i betragtning, så gik det her godt. Nu, nu er det bare at afhøre de svin, og finde ud af hvad der skete inde i banken.

Den eneste beklagelse er, at der blev kørt nogle lig ud, men ikke for mange til, at det faktisk er et problem. Et par døde i en bank? Tsk, det kunne være blevet mere værre.

Jackson har ikke helt styr på hvem der blev skudt, men en hemmelig, lille del af ham synes det er pisse fedt, især fordi det var en eller anden ansat i banken; han håber hemmeligt det var den der kælling, som nægtede ham et huslån sidste år.

Fem bankrøvere arresteres og er blevet afmaskede, men de er stadig de eneste der ved, hvad der skete i banken; og det er den eneste måde at komme ud af det på. Man må overleve afhøringen, og komme ud på den anden side; som uskyldig. Men hvad skete der i banken? Og vil de holde sammen eller hænge hinanden ud? Og hvor mange syndebukke behøver man egentligt?

Det sidste job er et scenarie om at fortælle historien til ens fordel, for fem spillere. Fortællingen fortælles bagfra, og er præget af løgne og fordrejninger.

Spelat på

Viking-Con 35 (2016)


Skicka in rättelser om den här sidan