About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Faithless and Forgotten, Part 1: Let Bygones Be

RPG system: Pathfinder
Genre: Fantasy
Participants: 1 GM, 3-6 players

Organized by

Pathfinder Society

Description

Siden tragedien ved Delhaven for flere årtier siden har det infernalske imperium Cheliax sjældent tilladt Pathfindere at udforske landets mange ruiner og arkæologiske skatte. Og selv da kun efter at landets nylige afsatte ambassadør Zarta Dralneen havde kæmpet for at Pathfinderne måtte det. Cheliax har imidlertid atter udstrakt hånden til Pathfinder Society og inviteret dets agenter til at udforske en forladt borg der daterer sig tilbage til før den Cheliaxiske krig. Det er op til agenterne at udforske byen Corentyens gader og politik imens de frembringer en begravet fortid og ligger fundamentet for et nyt partnerskab med en gammel rival.

Scenariet er for spillere der har kendskab til Pathfinder og måske har prøvet PFS før. Der er selvfølgelig også plads til helt nye spillere! For at spille dette spil skal du have en karakter mellem level 1-5. Hvis du ikke har dette, kan du få udleveret en præskrevet karakter så du kan hoppe direkte igang med eventyret.

“Let Bygones Be” er første del af en tre-delt historie. Efter dette scenarie følger part 2; Pathfinder Society Scenario #7–16: “Lost Colony of Taldor” og part 3 Pathfinder Society Scenarios #7–18: “The Infernal Inheritance.” De tre scenarier er beregnet til at blive spillet i rækkefølge.

Played at

Fastaval (2016)

TriviaSend corrections for this page