About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Rennes-Les-Château

Front page for Rennes-Les-Château

RPG system: GURPS lite
Genre: Efterforskning, Intrige
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Torben Ussing

Description

Det idylliske Languedoc-område i Sydfrankrig er mest kendt for sin vin; men tidligere har det blandt andet været hjemsted for Catharerne (der blev så grusomt slagtet i det albigensiske korstog), Tempelridderne (der blev arresteret fredag den 13. oktober 1307, torteret og henrettet ) og mange andre mere eller mindre blodige og/eller mystiske begivenheder. Tag nu for eksempel Rennes-le-Chateâu – en lille by i Languedoc-området der fra sidst i 1800-tallet har været omgivet af megen mystik.

Det er klart, at så megen mystik også tiltrækker mange turister, der vælger at tage en smuttur forbi på deres sommerferie.

Her om efteråret er der derimod ofte ret tomt for turister, og den ældre krobestyrer er da også glædeligt overrasket over at der her denne sene fredag aften er ikke mindre end 6 udenbys gæster i hans kro.

Ovre ved bord nummer 1 sidder den ærværdige italienske gentleman, hvidhåret og omkring de 60 år, med sin kammertjener, og nyder kroejerens veltillavede pasta med et glas Barolo.

Ved bord nummer 2 har vi rabbineren, knap så gammel som italieneren, og en yngre mand, måske hans søn. De har netop gjort sig færdig med en coq au vin og er ved at rejse sig.

Og på vejen ind til loungen er de ved at støde ind i det amerikanske ægtepar. Manden er tydeligvis en forretningsmand på omkring de 40, lidt godt i stand, men stadig nogenlunde spændstig. Det er vist også en god idé, hvis han skal kunne leve op til sin kone. Hun er vel omkring 10 år yngre og ser – selv med en franskmands øjne – rigtig godt ud. Hun støder ”tilfældigt” ind i rabbinerens søn – men for kroværtens trænede øje er det klart optakten til en – formentlig helt uskyldig – flirt.

Nå, nu er italienerne også på vej derind. Det er vist på tide at komme ind og sørge for kaffen og hvad dertil hører.

Played at

Viking-Con 20 (2001)
Vintersol (2007)
Ba-Con (2010)

Awards

Viking-Con 20 (2001)

Winner, Bedste Spilpersoner

TriviaSend corrections for this page