Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Rennes-Les-Château

Omslag till Rennes-Les-Château

System: GURPS lite
Genre: Efterforskning, Intrige
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Torben Ussing

Beskrivning

Det idylliske Languedoc-område i Sydfrankrig er mest kendt for sin vin; men tidligere har det blandt andet været hjemsted for Catharerne (der blev så grusomt slagtet i det albigensiske korstog), Tempelridderne (der blev arresteret fredag den 13. oktober 1307, torteret og henrettet ) og mange andre mere eller mindre blodige og/eller mystiske begivenheder. Tag nu for eksempel Rennes-le-Chateâu – en lille by i Languedoc-området der fra sidst i 1800-tallet har været omgivet af megen mystik.

Det er klart, at så megen mystik også tiltrækker mange turister, der vælger at tage en smuttur forbi på deres sommerferie.

Her om efteråret er der derimod ofte ret tomt for turister, og den ældre krobestyrer er da også glædeligt overrasket over at der her denne sene fredag aften er ikke mindre end 6 udenbys gæster i hans kro.

Ovre ved bord nummer 1 sidder den ærværdige italienske gentleman, hvidhåret og omkring de 60 år, med sin kammertjener, og nyder kroejerens veltillavede pasta med et glas Barolo.

Ved bord nummer 2 har vi rabbineren, knap så gammel som italieneren, og en yngre mand, måske hans søn. De har netop gjort sig færdig med en coq au vin og er ved at rejse sig.

Og på vejen ind til loungen er de ved at støde ind i det amerikanske ægtepar. Manden er tydeligvis en forretningsmand på omkring de 40, lidt godt i stand, men stadig nogenlunde spændstig. Det er vist også en god idé, hvis han skal kunne leve op til sin kone. Hun er vel omkring 10 år yngre og ser – selv med en franskmands øjne – rigtig godt ud. Hun støder ”tilfældigt” ind i rabbinerens søn – men for kroværtens trænede øje er det klart optakten til en – formentlig helt uskyldig – flirt.

Nå, nu er italienerne også på vej derind. Det er vist på tide at komme ind og sørge for kaffen og hvad dertil hører.

Spelat på

Viking-Con 20 (2001)
Vintersol (2007)
Ba-Con (2010)

Priser

Viking-Con 20 (2001)

Vinnare, Bedste Spilpersoner

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan