Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

En hvisken i vinden

RPG system: Systemløst
Genre: Gyser
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Gitte Søe-Larsen

Description

Byen lå lystigt henslumrende nær bjergenes mur, hvor neonlyset kastede sin glans op og fik de mange takker til at ligne mørke fingre, der rakte mod himmelen. Den blege måne hang halvt tildækket og en lugt af blod hang tungt i luften. Den slikkede sig om munden, men en lang blodig tunge og klappede et par gange med kæberne, hvilket gav en underlig smældende lyd der rungede tilbage fra de nøgne klipper. Uhmm... Smagen af det tunge, varme blod gav en styrke og en rus, der var nærmest ujordisk. Aldrig havde den troet at menneskeblod smagte så rigt, så fuldent - så foryngende! Den vendte sine øjne mod byen og vejene hvor bilerne slangede sig nærmest dovent afsted. Dernede var dens mål... dét, den var kaldet til. Den kunne allerede nu fornemme de bånd, der trak den nærmere og nærmere sit mål. En hvisken i den kølige nattevind som vakte både raseri og længsel i den. Hvem vovede at kalde den nær, hvem havde vækket den fra sin dybe søvn og
hvorfor? Den rystede kort på hovedet, da smagen af blod og længslen efter at sætte kløer og tænder i mere levende kød igen tog magten over dens sind. I to lange hop satte den af mod byens mylder, for at opfylde en gammel profeti og sin egen skæbne.

Byen Satchcomb er en mindre storby, der har alt dét en storby skal bruge af slumkvarterer, rigmandsgader, downtown og havn. Her er menneskenes dagligdag centrum for de hjul, der åbner for mulighedere i byens mørkere natteliv. En lille flok venner, nu fordrevet fra deres tidligere hjem, bundet sammen af deres skæbner og en hviskende stemme, der drager dem nærmere, er ankommet til byen for at forstå, hvorfor netop Satchcomb kalder på dem og vækker den dæmoniske længsel, de har kæmpet så hårdt for at fordrive fra deres sind.

Played at

ESFROAG (2014)


Send corrections for this page