Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

En hvisken i vinden

System: Systemløst
Genre: Gyser
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Gitte Søe-Larsen

Beskrivning

Byen lå lystigt henslumrende nær bjergenes mur, hvor neonlyset kastede sin glans op og fik de mange takker til at ligne mørke fingre, der rakte mod himmelen. Den blege måne hang halvt tildækket og en lugt af blod hang tungt i luften. Den slikkede sig om munden, men en lang blodig tunge og klappede et par gange med kæberne, hvilket gav en underlig smældende lyd der rungede tilbage fra de nøgne klipper. Uhmm... Smagen af det tunge, varme blod gav en styrke og en rus, der var nærmest ujordisk. Aldrig havde den troet at menneskeblod smagte så rigt, så fuldent - så foryngende! Den vendte sine øjne mod byen og vejene hvor bilerne slangede sig nærmest dovent afsted. Dernede var dens mål... dét, den var kaldet til. Den kunne allerede nu fornemme de bånd, der trak den nærmere og nærmere sit mål. En hvisken i den kølige nattevind som vakte både raseri og længsel i den. Hvem vovede at kalde den nær, hvem havde vækket den fra sin dybe søvn og
hvorfor? Den rystede kort på hovedet, da smagen af blod og længslen efter at sætte kløer og tænder i mere levende kød igen tog magten over dens sind. I to lange hop satte den af mod byens mylder, for at opfylde en gammel profeti og sin egen skæbne.

Byen Satchcomb er en mindre storby, der har alt dét en storby skal bruge af slumkvarterer, rigmandsgader, downtown og havn. Her er menneskenes dagligdag centrum for de hjul, der åbner for mulighedere i byens mørkere natteliv. En lille flok venner, nu fordrevet fra deres tidligere hjem, bundet sammen af deres skæbner og en hviskende stemme, der drager dem nærmere, er ankommet til byen for at forstå, hvorfor netop Satchcomb kalder på dem og vækker den dæmoniske længsel, de har kæmpet så hårdt for at fordrive fra deres sind.

Spelat på

ESFROAG (2014)


Skicka in rättelser om den här sidan