About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Gunslinger - Showdown

RPG system: Gunslinger
Participants: 7 players

By

DesignerThomas Jakobsen

Download

PDF Gunslinger: Bad Tequila [Danish] (0.3 MB)
PDF Gunslinger: Shanty Town Shootout [Danish] (0.4 MB)
PDF Gunslinger: Full House [Danish] (0.4 MB)

Description

Tre scenarier lavet til brætspillet Gunslinger.

Bad Tequila:
Hades County, New Mexico, 1876. En gruppe af statens værste banditter har tømt banken i minebyen Deadrock for sølv. Efter en lang flugt har de rystet forfølgerne af deres spor og holder et velfortjent hvil. Der bliver drukket tæt omkring bålet, og en kombination af to dages hårdt ridt under en stegende sol og alt for meget hjemmebrændt tequila, får temperamentet til at koge over. Et skænderi om hvordan byttet skal fordeles ender med at banditterne trækker våben Kun den sidste mand i live, får glæde af sølvet.

Shanty Town Shootout:
Corkstown, Colorado, 1876. Den erfaren bankrøver Mad Maddocks er på flugt fra loven efter at have plyndret banken i Aspen, og gemmer sig nu i byens udkant. Men rygterne om hans bytte trækker to rivaliserende irske bander til, der begge vil have fingrene i de nemme penge. Snart genlyder gaden af skyderi, da banderne tørne sammen.

Full House:
Fort Smith, Arkansas, 1876. I den lovløse by på grænsen af indianerterritoriet, er en gruppe mænd samlet omkring pokerbordet - lige fra den professionelle spiller, der ejer saloonen, til den skruppelløse kvægbaron og nogle af egnes mest eftersøgte mænd. Alle har satset stort, og ingen har råd til at tabe - og snart begynder et skænderi, hvor anklager om falskspil fører til skyderi. I forvirringen prøver alle at redde sig selv - og en ordentlig luns af pengene.

Played at

Viking-Con 26 (2007)
Viking-Con 27 (2008)


Send corrections for this page