Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Gunslinger - Showdown

System: Gunslinger
Teilnehmer: 7 Spieler

Von

DesignerInThomas Jakobsen

Herunterladen

PDF Gunslinger: Bad Tequila [Dänisch] (0,3 MB)
PDF Gunslinger: Shanty Town Shootout [Dänisch] (0,4 MB)
PDF Gunslinger: Full House [Dänisch] (0,4 MB)

Beschreibung

Tre scenarier lavet til brætspillet Gunslinger.

Bad Tequila:
Hades County, New Mexico, 1876. En gruppe af statens værste banditter har tømt banken i minebyen Deadrock for sølv. Efter en lang flugt har de rystet forfølgerne af deres spor og holder et velfortjent hvil. Der bliver drukket tæt omkring bålet, og en kombination af to dages hårdt ridt under en stegende sol og alt for meget hjemmebrændt tequila, får temperamentet til at koge over. Et skænderi om hvordan byttet skal fordeles ender med at banditterne trækker våben Kun den sidste mand i live, får glæde af sølvet.

Shanty Town Shootout:
Corkstown, Colorado, 1876. Den erfaren bankrøver Mad Maddocks er på flugt fra loven efter at have plyndret banken i Aspen, og gemmer sig nu i byens udkant. Men rygterne om hans bytte trækker to rivaliserende irske bander til, der begge vil have fingrene i de nemme penge. Snart genlyder gaden af skyderi, da banderne tørne sammen.

Full House:
Fort Smith, Arkansas, 1876. I den lovløse by på grænsen af indianerterritoriet, er en gruppe mænd samlet omkring pokerbordet - lige fra den professionelle spiller, der ejer saloonen, til den skruppelløse kvægbaron og nogle af egnes mest eftersøgte mænd. Alle har satset stort, og ingen har råd til at tabe - og snart begynder et skænderi, hvor anklager om falskspil fører til skyderi. I forvirringen prøver alle at redde sig selv - og en ordentlig luns af pengene.

Hier gespielt worden

Viking-Con 26 (2007)
Viking-Con 27 (2008)


Korrektionen für diese Seite einschicken