About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Café Life

Participants: 2-5 players

By

DesignerKåre Storgaard

Description

Du har lige købt en forfalden og fejlet café med dine sidste penge. Kan du gøre det bedre og blive en succesfuld café-ejer? Café Life er et light-medium brætpil, hvor spillerne kæmper om at opbygge den mest succesfulde café ved at tiltrække og servicere de bedste kunder, have det mest effektive køkken med de rigtige medarbejdere og opgradere caféen.

I din tur slår du med terninger for at aktivere dine medarbejdere. Chefen er ansvarlig for marketing og opgraderinger, tjeneren for at betjene kunderne og kokken for at lave maden. Timing er vigtig, så det er vigtigt at servicere kunderne inden de går og sikre at maden ikke bliver kold inden servering. Vinderen er spilleren, som har samlet flest sejrspoint ved at betjene flest kunder, fået gode anmeldelser og opgraderet caféen med de rigtige ting.

FAKTA

Varighed inkl. regler: 1,5 timer

Spillere: 2-5

Sprog: Sproguafhængigt

Kompleksitet: 2/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 2/5

Genre: Familiespil, nutid

Mekanikker: Dice rolling, set collection

Om designeren: Kåre har lavet brætspil i flere år og “Café Life” er det tredje spil, som han tager med på Fastaval, hvor målet i år var et simplere spil end sidste år. Det første spil han havde med på Fastaval – Hospital Rush – blev udgivet af Eggertspiele i 2014.

Played at

Fastaval (2016)


Send corrections for this page