About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Heroes of the Burning Suns

Front page for Heroes of the Burning Suns

By

DesignerEmil Larsen

Description

Galaksen er i kaos, krig er udbrudt i hjertet af den galaktiske civilisation alt imens at nye trusler fra the mørke ydre rum er dukket op. Sammensæt et mandskab af lejesoldater, agenter og krigere og gør jer klar på at kæmpe for galaksens overlevelse.

Heroes of the Burning Suns er inspireret af computerspilsserien Mass Effect og brætspillet Battlestar Galactica. Målet med spillet er at give spillerne en oplevelse af rollespil kombineret med taktisk kamp, spillerinteraktion og samarbejde. Spillet er ment som et “living legacy” spil, hvor folk kan tilføje nyt mandskab til deres skib, opgradere dem og selv vælge missioner. Men det betyder også at man kan miste mandskab, og ting kan gå galt – det bliver jeres mandskabs historie.

FAKTA

Forfatter: Emil Larsen

Varighed inkl. regler: 2 timer

Spillere: 3-6

Sprog: Engelsk

Kompleksitet: 3/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 3/5

Genre: Sci-fi, dungeon crawl

Mekanikker: Coop, Tablet driven narrative, Legacy

Om designeren: Emil står bag sidste års nominerede spil Burning Rome. Emil har også designet Burning Suns, og er skaberen bag dets IP, hvilket pt. også inkluderer en roman. Alt er udviklet i hans firma SunTzuGames. Emil er uddannet løjtnant i den danske hær, Kickstarter-veteran og projektleder.

Played at

Fastaval (2016)


Send corrections for this page