About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Blades, Bows & Fireballs

Front page for Blades, Bows & Fireballs

(AKA: Eventyrkrigerne)

Genre: Fantasy
Participants: 2-4 players

By

DesignerAllan Kirkeby

Description

I Blades, Bows & Fireballs samarbejder spillerne om at overvinde 4 hulerum med monster. Det gælder om for spillerne at nå det 4. Rum, og nedkæmpe det store boss monster.

Hver spiller tager rollen som en eventyrkriger, specialiseret indenfor enten nærkamp, skud eller magi. Hver kriger for et sæt udstyr, og trækker et tilfældigt sæt evne kort.

Kampe spillet på en 6×6 felter stor spilleplade. Eventyrkrigere og monstre flytter på spillepladen for at angribe, bruge evner, undgå fælder eller samle skatte.

Monstre flytter og angive i henhold til et sæt taktikregler. Disse regler bestemmer monstrenes handlinger. Det betyder at ingen spiller styrer monstrene. På denne måde samarbejde alle spillere imod spillet.

For at angribe slår spillerne med specielle 6-sidede terninger, med ikoner af sværd eller skjold på siderne. For at lykkedes med et angreb, skal spilleren rulle med terningerne og opnå et resultat med flere sværd-ikoner end monstrets forsvar.

For hvert rum med monstre som spillerne overvinder trækker de belønningskort fra en kortbunke. Belønninger kort giver spillerne bedre udstyr.

Ved at overvinde monstre og forbedre kamp-udstyr, opbygger gruppen af eventyrkrigere deres styrke, således at de kan konfrontere det store boss monster.

FAKTA

Varighed inkl. regler: 1 time

Spillere: 2-4

Sprog: Engelsk (1 kopi på dansk)

Kompleksitet: 2-3/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 2-3/5

Genre: Fantasy, ameritrash

Mekanikker: Coop, terninger, RPG-lite

Om designeren: Allan Kirkeby (40) har spillet og designet spil siden barndommen. Fra 95-2007 arbejdede han som designer/ producer i computerspilsbranchen.

Allans favoritspil er Blood Bowl, RoboRally og Carcassonne. Allan er stor fan af spildesigner Richard Garfield.

Played at

Fastaval (2016)


Send corrections for this page