Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Dealer's hand

Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Thorbjørn Steen

Description

Vi troede det var overstået.

For tre år siden forsvandt syv mennesker fra egnen omkring Boston. Hver person forsvandt med en uges mellemrum. Alle fem var kunstnere, alle forsvandt torsdag, mellem 21:00 og 21:30, og på hvert gerningssted blev fundet et spillekort.  Efter tredje forsvinden navngav medierne ham ”The Boston Dealer”, og FBI blev sat på sagen. Men på trods af bureauets bedste bestræbelser forsvandt fire mennesker til, uden at efterforskerne kunne finde noget spor. Og så holdt forsvindingerne op.

Gerningsmanden blev aldrig fanget. I dag ligger sagen i arkiverne, glemt efter nye sager har optaget befolkningens opmærksomhed. Ligene blev aldrig fundet. De eneste beviser er syv spillekort, forseglet i syv separate plastikposer i sagsmappen.

For en uge siden forsvandt en person, og et spillekort blev fundet i hans tomme kontor. I går forsvandt en til. Begge var kunstnere. Sagsmappen er blevet fundet frem, og støvet af. Og nu er det jeres opgave at fange den seriemorder som slap gennem fingrene på os for tre år siden.
 
I scenariet spiller I FBI personel og civilian contractors som prøver at fange The Boston Dealer. Men undervejs begynder sagen at tage en mystisk drejning. Er der overnaturlige kræfter på spil, eller er der en logisk forklaring?

Played at

Vintersol (2013)


Send corrections for this page