Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Dealer's hand

Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Thorbjørn Steen

Beskrivning

Vi troede det var overstået.

For tre år siden forsvandt syv mennesker fra egnen omkring Boston. Hver person forsvandt med en uges mellemrum. Alle fem var kunstnere, alle forsvandt torsdag, mellem 21:00 og 21:30, og på hvert gerningssted blev fundet et spillekort.  Efter tredje forsvinden navngav medierne ham ”The Boston Dealer”, og FBI blev sat på sagen. Men på trods af bureauets bedste bestræbelser forsvandt fire mennesker til, uden at efterforskerne kunne finde noget spor. Og så holdt forsvindingerne op.

Gerningsmanden blev aldrig fanget. I dag ligger sagen i arkiverne, glemt efter nye sager har optaget befolkningens opmærksomhed. Ligene blev aldrig fundet. De eneste beviser er syv spillekort, forseglet i syv separate plastikposer i sagsmappen.

For en uge siden forsvandt en person, og et spillekort blev fundet i hans tomme kontor. I går forsvandt en til. Begge var kunstnere. Sagsmappen er blevet fundet frem, og støvet af. Og nu er det jeres opgave at fange den seriemorder som slap gennem fingrene på os for tre år siden.
 
I scenariet spiller I FBI personel og civilian contractors som prøver at fange The Boston Dealer. Men undervejs begynder sagen at tage en mystisk drejning. Er der overnaturlige kræfter på spil, eller er der en logisk forklaring?

Spelat på

Vintersol (2013)


Skicka in rättelser om den här sidan