Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra Warp

RPG system: Warhammer 40,000 Roleplay Rogue Trader
Participants: 1 GM

By

✏️Jens Krog Overgaard

Description

På grund af warpstormen Bodil har Glorious Decent’s Kaptain, Rogue Trader Magnus Taedium, parkeret rumskibet i kredsløb om planeten Bilian in den Malifanske subsektor i sektor Calixis i segmentum Obscurus og sendt de mere problematiske elementer af sin besætning på planet-lov.
De løsladte...øh...frigivne..eller...awayteamet er landet i rumhavnen “O.K.s Indhegning” på Bilian. Teamet har besluttet, at selvom der ikke er øl i team, så er det nok kun på grund af stavefejl og har infiltreret beværtningen Truget.

Truget er i første øjekast en vandingssted for grox-hyrder, men efter et kvarters tid kan scenariet beskrives således: Næsten alle borde er fyldt, men de eneste lyde er fra personalets travle trin akkompagneret af klirren af glas og flasker på bakkerne. Krofatter og de to servitricer navigerer igennem gæsterne med mad og drikkevarer, mens de næsten konstant skriver beskeder ned på ølbrikker og servietter. Hele seancen er lidt komisk, hvis ikke de var de fire skumle skikkelser, der sidder i hvert sit skyggefulde hjørne og stirrer på de nyankomne. På den anden side har personalet glemt at skrive drikkevarerne på regningen to gange og drikkevarerne er de bedste i sektoren.

Den travle stilhed afbrydes, af døren der går op. En formummet skikkelse står i døren et øjeblik for dramatisk effekt, hvorefter personen kigger sig rundt. Den dramatiske positur bliver erstattet af forvirring, hvorefter han målbevidst går over til et af de skumle hjørner og begynder en lavmælt, med intens diskussion, med gestik, viften med papir og pegen på armbåndsur med den person der allerede sidder der.

Stormen fortsætter, øllen er god, sceneriet er sært og hvad fanden skal folk med alle de sedler?

Played at

DrageCon 19 (2014)


Send corrections for this page