Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra Warp

System: Warhammer 40,000 Roleplay Rogue Trader
Deltagare: 1 SL

Av

✏️Jens Krog Overgaard

Beskrivning

På grund af warpstormen Bodil har Glorious Decent’s Kaptain, Rogue Trader Magnus Taedium, parkeret rumskibet i kredsløb om planeten Bilian in den Malifanske subsektor i sektor Calixis i segmentum Obscurus og sendt de mere problematiske elementer af sin besætning på planet-lov.
De løsladte...øh...frigivne..eller...awayteamet er landet i rumhavnen “O.K.s Indhegning” på Bilian. Teamet har besluttet, at selvom der ikke er øl i team, så er det nok kun på grund af stavefejl og har infiltreret beværtningen Truget.

Truget er i første øjekast en vandingssted for grox-hyrder, men efter et kvarters tid kan scenariet beskrives således: Næsten alle borde er fyldt, men de eneste lyde er fra personalets travle trin akkompagneret af klirren af glas og flasker på bakkerne. Krofatter og de to servitricer navigerer igennem gæsterne med mad og drikkevarer, mens de næsten konstant skriver beskeder ned på ølbrikker og servietter. Hele seancen er lidt komisk, hvis ikke de var de fire skumle skikkelser, der sidder i hvert sit skyggefulde hjørne og stirrer på de nyankomne. På den anden side har personalet glemt at skrive drikkevarerne på regningen to gange og drikkevarerne er de bedste i sektoren.

Den travle stilhed afbrydes, af døren der går op. En formummet skikkelse står i døren et øjeblik for dramatisk effekt, hvorefter personen kigger sig rundt. Den dramatiske positur bliver erstattet af forvirring, hvorefter han målbevidst går over til et af de skumle hjørner og begynder en lavmælt, med intens diskussion, med gestik, viften med papir og pegen på armbåndsur med den person der allerede sidder der.

Stormen fortsætter, øllen er god, sceneriet er sært og hvad fanden skal folk med alle de sedler?

Spelat på

DrageCon 19 (2014)


Skicka in rättelser om den här sidan