About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Hinterlandet: Skovens hemmelighedsfulde miner

Front page for Hinterlandet: Skovens hemmelighedsfulde miner

(AKA: Myrefolkets træ)

RPG system: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Participants: 1 GM, 2-6 players

By

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Download

PDF Skovens hemmelighedsfulde miner [Danish] (2.3 MB)

Description

På kanten til Kejserriget ligger en ødemark kaldet Hinterlandet. I begyndelsen troede man landet tomt og ubeboet, men ekspedition efter ekspedition af eventyrere har afsløret, at Hinterlandet gemmer ruinerne af en
ældgammel civilisation, der er forsvundet ud af historie-bøgerne. Kom med på ekspedition ud i Hinterlandet til de glemte ruiner.

Hinterlandet på Viking-Con består af fire forskellige eventyr. Eventyrerne hænger ikke sammen, men er helt forskellige eventyr, der kan spilles i fri rækkefølge. De fire eventyr vil være til rådighed i hver spilblok.

Skovens hemmelighedsfulde miner
Dybt inde i skoven er et forunderligt træ, som rejser sig højere end alle andre træer. Mange rejser nysgerrigt til træet for at undersøge det, men ingen vender tilbage, for ved træet lurer en trussel, som de færreste skovgæster havde forestillet sig.
- Kan heltene overleve en skovtur til det forunderlige træ?

Hinterlandet er oldschool fantasy-rollespil inspireret af Dungeons & Dragons. I Hinterlandet udforsker vi huler, kortlægger dungeons og konfronterer orker, gobliner og de ting, der ikke kan sættes navn på.
Regelsystemet til Hinterlandet er hurtigt at lære, og det er et rollespil, som det er let for nye spilledere at mestre.
Hinterlandet er en levende kampagne, som går på tværs af rollespilsconner. Har du en karakter fra en tidligere con, må du genbruge den på Viking-Con, og du kan bruge din karakter i alle eventyrerne på Viking-Con (hvis din karakter altså overlever, det er ikke helt ufarligt), og du kan spille videre med din karakter på kommende conner.
Hinterlandet er klassisk fantasy-rollespil, det er oldschool, og det er for alle, der gerne vil prøve at udforske huler, som det blev gjort tilbage i 1970’erne og i begyndelsen af 1980’erne. Regelkundskab er ikke nødvendigt.

Played at

Viking-Con 32 (2013)
Hammercon (2016)

Trivia

LinksSend corrections for this page