Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Strandet

RPG system: Warhammer 40,000 Roleplay Dark Heresy

By

✏️Morten Christensen

Description

Jaden vågnede med et sæt, det Sorte Skib var stille, alt for stille. Jaden kiggede rundt, der var ingen spor af den servitor, der plejede at stå for genopvågningen. Jaden kravlede ud af sin hypersøvns køje, daffede over til cogitatoren, tastede sit password ind og kiggede de seneste logs igennem. Hans mester Inquisitor Lord Rorken blev vækket for en time siden. Den øvrige besætning havde ikke været i stasis….. De eneste der ikke var oppe og omkring endnu, var 2 sisters of silence, en techpriest og den taber af en scummer Rorken fandt inden rejsen til Terra startede.
Terra…… mon vi er der? Jaden trykkede de rette runer ind og fik deres rute frem. Nej vi er stadig i the warp, hvorfor bevæger vi os ikke?
Jaden prøvede at voxe broen, intet svar! Det hele begyndte at forstyrre Jadens indre ro.
“Stakkels Jaden, stakkels ensomme Jaden”
Hvor kom den tanke fra? Jaden kiggede sig forvirret omkring. Nej, de andre sov stadig, og ellers var rummet tomt. Det er sgu ikke et sted at være alene det her! Jaden nåede frem til den beslutning, at det nok er bedre at være flere. Jeg må hellere få de andre op nu…. Det kan nok ske, at de søstre ingenting sagde, men de er sgu skræmmende i deres power armors og rare at være på god fod med.
Techpriesten havde sikkert også noget smart at sige som vanligt. Uanset hvor følelseskold han er, og selvom han er en taber, så er den scummer nu alligevel rar med hans evindelige ævlen bare som baggrundsstøj.

Der gøres opmærksom på, at der formodentligt vil være en høj dødelighedsrate på dette hold.

Played at

DrageCon 11 (2009)


Send corrections for this page