Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Strandet

System: Warhammer 40,000 Roleplay Dark Heresy

Af

✏️Morten Christensen

Foromtale

Jaden vågnede med et sæt, det Sorte Skib var stille, alt for stille. Jaden kiggede rundt, der var ingen spor af den servitor, der plejede at stå for genopvågningen. Jaden kravlede ud af sin hypersøvns køje, daffede over til cogitatoren, tastede sit password ind og kiggede de seneste logs igennem. Hans mester Inquisitor Lord Rorken blev vækket for en time siden. Den øvrige besætning havde ikke været i stasis….. De eneste der ikke var oppe og omkring endnu, var 2 sisters of silence, en techpriest og den taber af en scummer Rorken fandt inden rejsen til Terra startede.
Terra…… mon vi er der? Jaden trykkede de rette runer ind og fik deres rute frem. Nej vi er stadig i the warp, hvorfor bevæger vi os ikke?
Jaden prøvede at voxe broen, intet svar! Det hele begyndte at forstyrre Jadens indre ro.
“Stakkels Jaden, stakkels ensomme Jaden”
Hvor kom den tanke fra? Jaden kiggede sig forvirret omkring. Nej, de andre sov stadig, og ellers var rummet tomt. Det er sgu ikke et sted at være alene det her! Jaden nåede frem til den beslutning, at det nok er bedre at være flere. Jeg må hellere få de andre op nu…. Det kan nok ske, at de søstre ingenting sagde, men de er sgu skræmmende i deres power armors og rare at være på god fod med.
Techpriesten havde sikkert også noget smart at sige som vanligt. Uanset hvor følelseskold han er, og selvom han er en taber, så er den scummer nu alligevel rar med hans evindelige ævlen bare som baggrundsstøj.

Der gøres opmærksom på, at der formodentligt vil være en høj dødelighedsrate på dette hold.

Spillet på

DrageCon 11 (2009)


Indsend rettelser for denne side