About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Siege of the Diamond City

RPG system: Pathfinder
Genre: Fantasy

Organized by

Pathfinder Society

Description

På gennemrejse ender agenter fra Pathfinder Society i korsfarernationens Mendevs hovedstad, Nerosyan. Det skulle kun være et kort stop for at proviantere, inden rejsen gik videre til den næste udgravning.
Inden de når videre, belejres byen af en hærskare af dæmoner fra The Worldwound, og Pathfinder Society må træde til for både at sikre byens og sine agenters overlevelse.
Redder I Nerosyan, Nordens Diamant, eller bliver I de første nye sjæle der nærer den evigt voksende dæmon-invasion fra The Worldwound?

I Siege of the Diamons City spiller flere borde sammen om at forsvare sig mod belejringen, og alle er med til at påvirke udfaldet.
Scenarien er starten på sæson 5 af Pathfinder Society: Year of the Demon.

På Golarion er Pathfinder Society en loge af standhaftige eventyrere, arkæologer og lykkeriddere, som udforsker planetens fjerne egne på en færd efter utrolige skatte og glemte riger. Du skal arbejde for logens mål, samtidigt med at du styrker dine egne agendaer.
På Jorden er Pathfinder Society Organized Play er et verdenomspændende system, der gør du kan tilmelde dig arrangementer over alt i verden og spille med nye folk hver gang.
Pathfinder Society spilles med Pathfinderrollespillet, som en en videreudvikling af version 3.5 af verdens ældste rollespil, Dungeons & Dragons.

Played at

Viking-Con 32 (2013)

Trivia

LinksSend corrections for this page