Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Den Radioaktive Rejse Hjem

Participants: 5 players

By

✏️Tore Mølgaard Sæderup

Description

Min Lille Pony, Min Lille Pony, Ah-ah, aaah aa*AAAARGH!

Krig. Krig ændrer sig aldrig. Efter Prinsesse Lunas tilbagevenden til Equestria oplevede ponyheden en ny guldalder. En guldalder, der bragte spændinger mellem Equestria og Det Forenede Zebrika. Detaljerne er - som altid - ligegyldige og trivielle. Spændinger blev til stridigheder, stridigheder blev til krig, krig eskalerede til gensidige massakrer.
Zebraerne smed de første Megaspells. Ødelæggelsen var total. De heldige få søgte tilflugt i gigantiske, underjordiske bunkere kaldet Stalde. Der ventede de i generationer, før den magiske stråling var svundet til udholdelige niveauer.
Men krig ændrer sig aldrig. I den equestrianske ødemark er hverken bloatsprites, radigatorer eller helvedshunde det værste, man kan støde på.
Det værste er andre ponyer. Med sind forvredne af nød, brutalitet og den allestedsnærværende baggrundsstråling er raidere og slavehandlere så brutale, hensynsløse og sadistiske at de knap er ponyer mere.
Og for en lille gruppe tilfangentagne ponyer er krigen lige begyndt.
For krig ændrer sig aldrig.

Baseret på Kkats roman "Fallout: Equestria". Kendskab til romanen, computerspillet Fallout eller My Little Pony er ikke nødvendigt.

Played at

Bodega-con (2014)

TriviaSend corrections for this page