Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Den Radioaktive Rejse Hjem

Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Tore Mølgaard Sæderup

Beskrivning

Min Lille Pony, Min Lille Pony, Ah-ah, aaah aa*AAAARGH!

Krig. Krig ændrer sig aldrig. Efter Prinsesse Lunas tilbagevenden til Equestria oplevede ponyheden en ny guldalder. En guldalder, der bragte spændinger mellem Equestria og Det Forenede Zebrika. Detaljerne er - som altid - ligegyldige og trivielle. Spændinger blev til stridigheder, stridigheder blev til krig, krig eskalerede til gensidige massakrer.
Zebraerne smed de første Megaspells. Ødelæggelsen var total. De heldige få søgte tilflugt i gigantiske, underjordiske bunkere kaldet Stalde. Der ventede de i generationer, før den magiske stråling var svundet til udholdelige niveauer.
Men krig ændrer sig aldrig. I den equestrianske ødemark er hverken bloatsprites, radigatorer eller helvedshunde det værste, man kan støde på.
Det værste er andre ponyer. Med sind forvredne af nød, brutalitet og den allestedsnærværende baggrundsstråling er raidere og slavehandlere så brutale, hensynsløse og sadistiske at de knap er ponyer mere.
Og for en lille gruppe tilfangentagne ponyer er krigen lige begyndt.
For krig ændrer sig aldrig.

Baseret på Kkats roman "Fallout: Equestria". Kendskab til romanen, computerspillet Fallout eller My Little Pony er ikke nødvendigt.

Spelat på

Bodega-con (2014)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan