Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Sort sol

Participants: 2 GMs, 10 players

By

✏️Mathias Kromann Rode
✏️Kristoffer Thurøe

Description

”Alle mytologier taler om et andet plan, der eksisterer ved siden af vores egen verden. Alt, hvad vi kan høre og se på det jordiske plan, har sit modstykke i det guddommelige, der er rigere, stærkere og mere kraftfuldt end vores eget. Og alt i den jordiske virkelighed er kun en bleg skygge af sin arketype. Det er kun ved at deltage i dette guddommelige liv, at dødelige, skrøbelige mennesker kan opfylde deres potentiale.
Myterne giver form og substans til en virkelighed, som folk ellers kun forstår intuitivt. De fortæller dem, hvordan guderne opfører sig, ikke af nysgerrighed, eller fordi historierne er underholdende, men for at give mænd og kvinder mulighed for at efterligne disse kraftfulde væsener og opleve guddommeligheden selv.”
- Frit efter Karen Armstrong, A short history of myth

Setting:
Scenariet udspiller sig omkring en hellig bålplads, hvor mennesker og dyreguder mødes. Alle deltagerne har en rolle i begge verdener. Den ene er en del af en familie i et lille samfund, der kæmper for overlevelse, og den anden er en dyregud, der kæmper for ikke at blive glemt.

Genre:
Sort Sol er en kollektiv dommedagsfortælling, hvor deltagerne skal forhandle om deres egen og deres nærmestes overlevelse. Det bliver lige dele intrige, drama og skæbnespil.

Spillertype:
Scenariet kræver deltagere, der spiller bold med hinanden og giver den max gas for at fortælle den bedst mulige historie. Vi lover at der vil blive grædt, grint og gryntet både i spotlightet og i skyggerne.

Spilelementer:
Scenariet vil være bygget op om en fast cyklus med nat og dag, der bestemmer hvilken verden der spilles i. Deltagerne skifter mellem rollerne ved hjælp af dyremasker og vil igennem handlinger og ritualer kunne påvirke scenografien.

Forberedelse:
Vi workshopper med lynets hast. Det bliver en udfordring og skide skægt.

Played at

Blackbox Cph (2012)


Send corrections for this page