About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Kupalas Nat

RPG system: Mind's Eye Theatre
Genre: Drama, Intrige
Participants: 2 GMs, 34 players

By

✏️Jacob Klünder
✏️Maiken Klünder

Description

Du inviteres hermed til at fejre den helligste af alle nætter; Kupalas Nat, hos Fyrst Gregori. Natten forinden vil der være en fest på Fyrst Gregoris slot. Denne fest vil blive afholdt under våbenhvile og gæstevenskab.

Kupalas Nat er den helligste, men også den farligste, nat i Tzimisce klanens år. Denne nat fjernes barriererne mellem den almindelige verden og åndeverdenen, og de onde Kupala-ånder kan bekæmpes. Vampyrer af Tzimisce-klanen samles ofte på bestemte hellige steder for at afholde Kupalas Nat, og natten før fester de. Dette er en sådan fest. Karaktererne er samlet hos fyrst Gregori, stamfader til de tilstedeværende vampyrer, i det år de kristne kalder 1201.

I forbindelse med helligholdelsen af Kupalas Nat er der generel våbenhvile i hele den ellers internt stridende Tzimisce klan. Derfor er festen en lejlighed for alle, venner som fjender, til at mødes, handle og snakke sammen.

Festen bliver afholdt "real-time". Dette er ikke et Toreador-bal med planlagt underholdning, men derimod den eneste lejlighed for at møde og handle med andre under beskyttelse af våbenhvile.

Selve Kupalas Nat spilles ikke, da det er en stor massekamp, men ved scenariets afslutning vil der blive fortalt, hvordan kampen går (med rig mulighed for at påvirke slagets gang).

Played at

Ba-Con (2012)


Send corrections for this page