About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dræbersvin!

RPG system: Systemløst

By

✏️René Toft

Description

” De her svin a super svin. A har fojart dæm mæ så nåjet super genmanipulert foier fra Amerika, der hundert procent sikkert lawer mine grisebasser større og stærkere.”

En gris kan blive op 2 meter langt, 1,1 meter højt og veje op til 500 kg. Den har 44 tænder og har stødtænder.

”Er der er ikke nogen bivirkninger af at bruge genmanipuleret foder fra at laboratorie i Amerika? Jeg mener er det overhovedet lovligt?”

En gris kan bide gennem og spise stort set alt. Vores fremavlede grise er alle en under race af vildsvinet, et af de mest aggressive dyr der findes.

”Seføli er et da lovligt. Jajada. Og hva bivirkninger angår så stod der måske nojt med småt, men æ noget da betyder nojet. Mine grisebasser er måske a smul aggressiv, men det viser jo bar at der er gods i em.”

Det er ikke ualmindeligt at en dansk svineavler har over 1000 søer i sin svinestald. Tusind dræbermaskiner, der blot venter på at blive sluppet ud...

”Næ då, super bacon til a folk.”

Dræbersvin! er et scenarie til folk med hang til dårlige B-film med et klichefyldte 2 dimensionelt persongalleri der altid træffer de forkerte valg som udmønter sig fuld skrue hovedet under armen action, der ikke nødvendigvis ender godt for dem.

Dræbersvin! er et scenarie for folk der godt kan lide bacon.

Played at

Vintersol (2011)


Send corrections for this page