Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Dræbersvin!

System: Systemløst

Av

✏️René Toft

Beskrivning

” De her svin a super svin. A har fojart dæm mæ så nåjet super genmanipulert foier fra Amerika, der hundert procent sikkert lawer mine grisebasser større og stærkere.”

En gris kan blive op 2 meter langt, 1,1 meter højt og veje op til 500 kg. Den har 44 tænder og har stødtænder.

”Er der er ikke nogen bivirkninger af at bruge genmanipuleret foder fra at laboratorie i Amerika? Jeg mener er det overhovedet lovligt?”

En gris kan bide gennem og spise stort set alt. Vores fremavlede grise er alle en under race af vildsvinet, et af de mest aggressive dyr der findes.

”Seføli er et da lovligt. Jajada. Og hva bivirkninger angår så stod der måske nojt med småt, men æ noget da betyder nojet. Mine grisebasser er måske a smul aggressiv, men det viser jo bar at der er gods i em.”

Det er ikke ualmindeligt at en dansk svineavler har over 1000 søer i sin svinestald. Tusind dræbermaskiner, der blot venter på at blive sluppet ud...

”Næ då, super bacon til a folk.”

Dræbersvin! er et scenarie til folk med hang til dårlige B-film med et klichefyldte 2 dimensionelt persongalleri der altid træffer de forkerte valg som udmønter sig fuld skrue hovedet under armen action, der ikke nødvendigvis ender godt for dem.

Dræbersvin! er et scenarie for folk der godt kan lide bacon.

Spelat på

Vintersol (2011)


Skicka in rättelser om den här sidan