About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Et juleeventyr

RPG system: Basic Roleplaying
Genre: Komedie
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Mads Brynnum
✏️Esben Sejer Pedersen

Description

Hvorfor er folk så sure op mod jul? Hvad laver Julemanden, når det ikke er december? Hvor er han egentlig henne nu? Hvorfor er lige netop Glumsø en speciel by? Hvorfor er Fætter BRs reklamer så ulækre? Hvad har Magasin nu gang i? Hvad er svaret på de store spørgsmål? Hvad er spørgsmålet, der passer til svaret? Får vi endnu en gang en god jul? Og hvad har Elvis, Master Fatman, Palle Schmidt og en gammel, hvidskægget mand med det hele at gøre?

Hvis du gerne vil have svarene på nogle af de ovennævnte spørgsmål, eller hvis du bare er generelt nysgerrig med hensyn til livet, universet og alt det der, så er dette stedet du måske skulle lede.

"Et juleeventyr" er et socialrealistisk scenarie, der ved hjælp af humor, klichéer og et originalt plot belyser nogle af samfundets aktuelle problemer (eller også er det bare en dårlig undskyldning for at gå med nissehue og spise pebernødder, døm selv).

Ud over de førnævnte spørgsmål vil scenariet ogs byde på helte og heltinder, fæle skurke, der er slemme mod små børn, nisser, kendte personligheder og masesr af god, gedigen julestemning.

Played at

Fastaval XI - Paranormal Con (1997)
Confekt II (1997)


Send corrections for this page