About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Sandheder

Genre: Novellescenarie
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Jonas Arboe Harild

Description

Bomben blev smidt over Berlin på et tidspunkt, hvor de Allierede var sikre på sejren, men alligevel sønderbombede byerne i Det Tredje Rige.

Denne bombe sprang ikke. Den borede sig ned under murbrokker, asfalt og jord, men den detonerede ikke. Her lå den gemt indtil i dag, hvor en gravemaskine stødte på den.

Det er hans opgave at uskadeliggøre bomben. Han står i sin pansrede dragt ved siden af den. Han er på alder med den. Undfanget i slutningen af krigen, mens russerne løb Berlin over ende.

Han ser på bombens næsetip. Den er gennemrusten og der er ikke længere jord til at holde den på plads. Nu ved han, at det er ved at gå galt. Han dør måske om mindre end et sekund. Tiden standser. Han tænker tilbage på sit liv. Tænker på sine nærmeste og på sin egen historie.

”Sandheder” er et drama med tematik omkring, hvad der former ens liv. I flashbacks gennemspilles centrale begivenheder i en tysk bomberyders liv. Det er begivenheder, hvor han tvivler på om han kender den egentlige sandhed. Spillerne spiller flere mulige versioner af disse begivenheder, og gennem deres spil har de indflydelse på om bomberyderen overlever eller ej.

Played at

Fastaval (2011)

TriviaSend corrections for this page