Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Sandheder

Genre: Novellescenarie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Jonas Arboe Harild

Foromtale

Bomben blev smidt over Berlin på et tidspunkt, hvor de Allierede var sikre på sejren, men alligevel sønderbombede byerne i Det Tredje Rige.

Denne bombe sprang ikke. Den borede sig ned under murbrokker, asfalt og jord, men den detonerede ikke. Her lå den gemt indtil i dag, hvor en gravemaskine stødte på den.

Det er hans opgave at uskadeliggøre bomben. Han står i sin pansrede dragt ved siden af den. Han er på alder med den. Undfanget i slutningen af krigen, mens russerne løb Berlin over ende.

Han ser på bombens næsetip. Den er gennemrusten og der er ikke længere jord til at holde den på plads. Nu ved han, at det er ved at gå galt. Han dør måske om mindre end et sekund. Tiden standser. Han tænker tilbage på sit liv. Tænker på sine nærmeste og på sin egen historie.

”Sandheder” er et drama med tematik omkring, hvad der former ens liv. I flashbacks gennemspilles centrale begivenheder i en tysk bomberyders liv. Det er begivenheder, hvor han tvivler på om han kender den egentlige sandhed. Spillerne spiller flere mulige versioner af disse begivenheder, og gennem deres spil har de indflydelse på om bomberyderen overlever eller ej.

Spillet på

Fastaval (2011)

TriviaIndsend rettelser for denne side