About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Familieudflugten

RPG system: Werewolf: The Apocalypse

By

✏️Bent Holm

Description

”I går aftes modtog politiet her i Charlotte, North Carolina et anonymt opkald, der førte til hvad mange har kaldt den mest horrible opdagelse i nyere tid.

Her, på gården bag mig, fandt politiet opmod 25 lig, alle mere eller mindre parterede. Politiet fandt også tydelige spor af kannibalisme og sataniske ritualer. En talsmand for politiet har udtalt, at dette er den mest makabre sag han endnu har set. Han fortæller endvidere, at forbryderne stadig er på fri fod, men at politiet har flere sikre spor at arbejde ud fra, og at man forventer de skyldige fanget snarest. Et fund som dette har naturligvis berørt alle i det lille samfund. Folk her i Charlotte er bange, og mange taler allerede nu om flytte. En talsmand for borgmesterens kontor udtalte tidligere, at man frygtede de økonomiske konsekvens af denne tragiske hændelse. Men, mindst 25 lig fundet i hvad myndighederne kalder den mest makabre forbrydelse i nyere tid. Jeg er Steff Balled, CBS-News. Tilbage til stu...”

Den ældre mand i de slidte over-alls slukkede fjernsynet og kiggede på de andre. ”Well, we’re famous, boys...” Rummet eksploderede i hylende latter.

Played at

DrageCon 3 (2006)


Send corrections for this page