Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Familieudflugten

System: Werewolf: The Apocalypse

Av

✏️Bent Holm

Beskrivning

”I går aftes modtog politiet her i Charlotte, North Carolina et anonymt opkald, der førte til hvad mange har kaldt den mest horrible opdagelse i nyere tid.

Her, på gården bag mig, fandt politiet opmod 25 lig, alle mere eller mindre parterede. Politiet fandt også tydelige spor af kannibalisme og sataniske ritualer. En talsmand for politiet har udtalt, at dette er den mest makabre sag han endnu har set. Han fortæller endvidere, at forbryderne stadig er på fri fod, men at politiet har flere sikre spor at arbejde ud fra, og at man forventer de skyldige fanget snarest. Et fund som dette har naturligvis berørt alle i det lille samfund. Folk her i Charlotte er bange, og mange taler allerede nu om flytte. En talsmand for borgmesterens kontor udtalte tidligere, at man frygtede de økonomiske konsekvens af denne tragiske hændelse. Men, mindst 25 lig fundet i hvad myndighederne kalder den mest makabre forbrydelse i nyere tid. Jeg er Steff Balled, CBS-News. Tilbage til stu...”

Den ældre mand i de slidte over-alls slukkede fjernsynet og kiggede på de andre. ”Well, we’re famous, boys...” Rummet eksploderede i hylende latter.

Spelat på

DrageCon 3 (2006)


Skicka in rättelser om den här sidan