Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Den sidste rejse

RPG system: Systemløst
Genre: Drama
Participants: 4 players

By

✏️Jakob Clausen

Description

Indvendigt er toget brunt. Inventaret er brunt, væggene og gulvet er brunt, selv toiletterne er brune. Men midt inde i halvfjerserne skal alt åbenbart være brunt, så der er ikke noget galt med alle disse brune farver. De er helt som de skal være - og brune.
Toget suser henover den nordtyske steppes nordtyske togskinner; og det er inde i dette tog, at de fire udvalgte sidder. De er ikke udvalgte, fordi de er de bedst egnede - måske snarere tværtimod. I virkeligheden er det lidt uklart.
Det er de fire musikanter fra Berlin. De fire helte. Disse fire helte bærer alle deres eget dybt personlige kors. Alle har de en anløben moral; alle har de selv tvivlsomme motiver for at være der; og alle sidder de nu og afventer hver deres skæbne, som på finurlig vis blander sig med og afhænger af hinanden. Hvad skal det ikke ende med?
Men de er ikke triste, de er ikke nedtrykte, og de er slet ikke klar over, hvad der foregår, eller hvorfor de er der. I deres fuldstændige uvidenhed er de helt uberettiget ganske muntre.
De er jo ikke alene i toget, ville nogen måske sige ...
Måske er der guddommelige kræfter på spil.
Og alligevel er det, som om at disse guddommelige kræfter ikke helt slår til. Som om heller ikke de er klar over, hvad der i virkeligheden foregår. Men hvis det er rigtigt, hvem er det så, der står bag? Og hvilken rolle er disse guddommelige kræfter tiltænkt? Disse guddommelige kræfter, om hvem tanken er, at de skal dømme de levende og de døde. Når nu det hele går galt, skal de så dømme de levende ... der da alle vil være døde?
For inden togturen er omme, vil de alle have gennemspillet deres egen personlige del i det, der skulle vise sig at blive ... den sidste rejse.

Den sidste rejse udspiller sig i et tog kørende nordpå fra Berlin i 1974. Et scenarie der handler om fire stakler med alt for store egoer, der mødes og forsøger sig med samtale. Fire personer for hvem facaden er vigtigere end substansen. Fire personer der alle nu har fundet en udvej ud af hver deres eget hul.

Played at

Fastaval 007 (2007)


Send corrections for this page