Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Revisor Nr. Et's Sørgelige Kortslutning

Front page for Revisor Nr. Et's Sørgelige Kortslutning

(AKA: Nedtælling til Spisetid)

Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Michael Erik Næsby

Download

PDF Scenario [Danish] (1 MB)

Description

Der var stille i Brian Damkrogers lidt snuskede privatdetektiv-kontor. Sygeplejeassistent Emily Schmidt, professor Robert ’Bobsber’ Bertleby-Long, scenarieforfatteren Thomas Rammelløv samt den nyligt afdøde lufthavnsværtinde Emily Schmidt (en helt anden Emily Schmidt end den første Emily Schmidt) betragtede på skift hinanden og den opmærksomt lyttende hr. Damkroger, mens de ventede på at nogen eller noget skulle bryde stilheden.
Som enhver ved, er det værste der kan ske i den slags situationer, at en lastbil fuld af klonede menneskeædende bornholmere kører gennem lokalets sydligste væg med et enormt brag. Heldigvis ikke noget der sker hver dag. Denne gang var det da heller ikke det, der brød den pineagtige tavshed. I stedet blev Damkrogers kontor ramt af en nedfaldende blåhval. Den anrettede overraskende stor skade på detektivens skrivebord, hans arkivskab, en gammel sofa, der alligevel skulle have været smidt ud, diverse vand- og el-installationer, det meste af loftet, vinduet, ydervægen samt et meget stort stykke gråbrunt gulvbeklædning med falsk rokoko-mønster. De var – med undtagelse af den ene af Emily’erne og blåhvalen – heldige at have overlevet.
”Ups!” lød det fra revisoren bag kontrolpanelet et sted meget, meget højt over dem.

”Revisor Nr. Et’s Sørgelige Kortslutning” er realistisk på lidt samme måde som en fuld ballonklovn i snestorm og genren er melankolsk gyserkomedie. Handlingen styres blandt andet af et sæt meget moderigtige uspillelige samlekort og drives frem af autentisk interaktive vingummibamser.

Scenariet frarådes af førende eksperter!

Played at

Fastaval 007 (2007)


Send corrections for this page