Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Fra Ilden til asken

RPG system: Systemløst
Genre: Drama, Intrige
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Cecilie Balling

Description

Pompeji år 79
Lucinda, familiens midlertidige overhoved, stod og spejdede efter sin mand Maximillian. Plinius kom ud i gården til hende – hendes kære bror, som var på besøg fra sit liv og virke i senatet i Rom. Han havde været der i små tre uger i officielt ærinde, men havde dog haft tid til at gæste sin søster.

“Dit udyr. Må guderne nægte dig al kærlighed, Marcellinus!” Dette udbrud brød den stille morgenfred, efterfulgt af en vase, der blev smadret. Beltavia kom løbende halvnøgen efter sin bror.
“Hvornår lærer du, at du ikke må komme brasende? Du må anskaffe dine egne pyntesager Marcellinus, jeg har gæster,” råbte hun.
“Åh jeg hader dig,” skreg hun og vendte om på hælen for at genoptage sit foretagende i sovegemakkerne.
Lucinda savnede sin mand; bare han var her til at holde orden på familien. Hun gjorde det godt, men efterhånden som børnene var blevet ældre, var det bare blevet sværere. Hvorfor var det lige hendes hjem, det skulle gå ud over? En tåre gled ned over kinden. Ved Venus: hun længtes efter at være i hans arme igen. Lige som alle andre dage de seneste otte år så hun intet i horisonten ud over Vesuvs mørke ansigt … men vent! Der var et eller andet … kunne det være ham, Maximillian? Hendes mand? Kunne det passe? Ja! Der kom han ridende, flot som en anden Jupiter. Han var ikke alene, et barn gik ved hans side. Var det en slave, han havde bragt med fra felttoget? Oh hvilken lykke.

Sådan begynder dette slægtsscenarie fra antikkens Pompeji. Som alle familier gemmer denne på dystre hemmeligheder under overfladen. Er du til intriger og stærke følelser iscenesat i Roms
storhedstid, så er dette lige noget for dig. Nettet strammes
efterhånden til om den lille familie, efterhånden som vulkanen ved Pompeji begynder at røre på sig igen. Er det gudernes vrede, der vil straffe dem for deres synder? Og hvilke synder? Familien og dens kærlighed er det vigtigste, familien må holde sammen, men vil familien kunne bestå?

Played at

Fastaval 007 (2007)


Send corrections for this page