Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Mørkets Magt

RPG system: LARP
Genre: Fantasy

Organized by

Ripen Liverollespil

By

OrganizerChristian Anholm Jensen
OrganizerJimmy Jensen
OrganizerJesper Lykkeby

Description

Riget svæver stadig I Mørket. Folket har efterhånden vænnet sig til den konstante trussel, dagligdagen går sin gang. Ingen skriger længere i angst, når Mørket åbner sine porte og slipper sine væsner løs, enhver er forberedt på det værste.

Det svage lys, Guderne har skænket de dødelige, holder ondskaben tilbage, men er ved at brænde ud. Præsteskaberne arbejder på, at finde løsningen og for evig tid udfri Riget for Mørkets trusler.

Det Magiske Konklave arbejder i samme retning, men ikke alle her, har en synlig dagsorden.

Midt i alt dette sidder den tidligere Ork nekromantiker Murak i sin udøde skikkelse og pønser på et eller andet, som ingen rigtigt ved, hvad skal føre til.

Rygterne er begyndt at svirre om dæmonernes indblanding som åbenbart ikke er ondsindet. De har genoprettet magien i Riget og sat styr på de Ydre Planer omkring Riget. Men folkets mistro er ikke svækket dæmoniske kræfter er ondskab og sådan har det altid været.

Rigets undergrund har i længere tid knaget og værket det lader til, at Moder Natur har fået nok og ikke længere vil være passiv medspiller i livets store spil.

Men ikke alle Rigets borgere er klar over disse ting og endnu flere er ligeglade. Der findes sikkert en løsning på alt og det skal da ikke forhindre dem i, at udføre deres daglige gerninger og ugerninger. Og når alt kommer til alt, så kan enhver af dem jo være en helt i forklædning det har historien jo vist så mange gange før

Runs

13. - 15. July 2001, Tangeskov, RibeSend corrections for this page