Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Mørkets Magt

System: LARP
Genre: Fantasy

Arrangeret af

Ripen Liverollespil

Af

ArrangørChristian Anholm Jensen
ArrangørJimmy Jensen
ArrangørJesper Lykkeby

Foromtale

Riget svæver stadig I Mørket. Folket har efterhånden vænnet sig til den konstante trussel, dagligdagen går sin gang. Ingen skriger længere i angst, når Mørket åbner sine porte og slipper sine væsner løs, enhver er forberedt på det værste.

Det svage lys, Guderne har skænket de dødelige, holder ondskaben tilbage, men er ved at brænde ud. Præsteskaberne arbejder på, at finde løsningen og for evig tid udfri Riget for Mørkets trusler.

Det Magiske Konklave arbejder i samme retning, men ikke alle her, har en synlig dagsorden.

Midt i alt dette sidder den tidligere Ork nekromantiker Murak i sin udøde skikkelse og pønser på et eller andet, som ingen rigtigt ved, hvad skal føre til.

Rygterne er begyndt at svirre om dæmonernes indblanding som åbenbart ikke er ondsindet. De har genoprettet magien i Riget og sat styr på de Ydre Planer omkring Riget. Men folkets mistro er ikke svækket dæmoniske kræfter er ondskab og sådan har det altid været.

Rigets undergrund har i længere tid knaget og værket det lader til, at Moder Natur har fået nok og ikke længere vil være passiv medspiller i livets store spil.

Men ikke alle Rigets borgere er klar over disse ting og endnu flere er ligeglade. Der findes sikkert en løsning på alt og det skal da ikke forhindre dem i, at udføre deres daglige gerninger og ugerninger. Og når alt kommer til alt, så kan enhver af dem jo være en helt i forklædning det har historien jo vist så mange gange før

Afviklinger

13. - 15. juli 2001, Tangeskov, Ribe, DanmarkIndsend rettelser for denne side