Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

I sindets dyb III

RPG system: Systemløst
Genre: Efterforskning, Gyser

By

✏️Lasse Mark Pedersen

Description

"Det var en af de sager som ville havne i det støvede arkiv oppe på loftet af kontoret. Det var ellers ikke mange af den slags sager jeg havde haft siden jeg startede som sherif i Allone.

Jeg havde netop valgt dette her job på trods af nedgang i løn, og uden mulighed for at komme videre i karrieren, af den ene grund at her var fredeligt og rart.

Familien havde brug for fred, og jeg kunne ikke klare tanken om, at min lille datter skulle vokse op i en stor og beskidt by som San Francisco.

Jeg havde taget beslutningen kort tid efter jeg blev skudt ned ved at røveri. Jeg havde ikke engang været på arbejde, men stod som en ganske almindelige mand i køen og skulle købe noget mælk med hjem.

Allone er sådan en fredelig lille bjergby, kriminaliteten er næsten lig nul, og begrænser sig til et par fulde folk i weekenden, og de unges ræs på landevejene uden for byen. Så da den tidligere sherif døde for snart 3 måneder siden søgte jeg stillingen, og jeg fortrød ikke.

Denne her sag kunne jeg ikke komme videre med, intet passede sammen ligemeget hvordan jeg kiggede på den, eller hvilke teorier jeg overvejde. Måske var jeg ude af træning.

Pludselig slog det mig... hvad nu hvis......"

I sindets dyb III, er en psykologisk thriller/gyser, med en stor del detektivarbejde iblandet.

Scenariet omhandler fem FBI agenter som tager ud til en søvning bjergby da deres gode ven, og tidligere instruktør på politiskolen, bliver fundet død. Officielt pga. selvmord.

Dette tror hans kone ikke på, og beder spillerne om hjælp.

Scenariet er systemløst, og køres så vidt muligt uden terninger.

Der lægges vægt på ROLLESPIL, og ikke regel-/terninge-spil.

Played at

Viking-Con 19 (2000)


Send corrections for this page