About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Løsepenge

RPG system: D20
Genre: Action, Thriller

By

✏️Pelle Sølvkjær Christensen

Description

Russeren virker som forandret. Hans kampvognsagtige korpus, der hidtil havde virket sløvt og usmidigt, lukker distancen fra skyggerne til bodyguarden med med en gazelles hastighed. Kniven i hans hånd lyner en enkelt gang, og bodyguarden falder spjættende sammen. Den anden vagt når kun at udføre griberefleksen efter sin pistol, før israeleren har placeret to kugler i hans baghoved. Målet når knapt at fatte hvad der er sket, før hun bliver ramt af russerens slag. Et øjeblik efter er den bevidstløse krop losset ind bag i den sorte van, der er rullet frem til pladsen.

"For helvede Mirko, aftalen var skydevåben, ikke nærkamp", lyder det vrissent fra chaufføren. Russeren svarer med en ligegyldig trækken på skuldrene og gør plads til israeleren.

"Checkpoint et, har vi fri passage?"

"Jep, har I bagagen?".

"Ja, alt følger planen, vi mødes i safehouse tre".

"Den her opgave er fandeme for nem", tænkte han og satte vognen i bevægelse. Tyskeren, der var ved at bagbinde målet, havde tilsyneladende haft den samme tanke: "Hvis jeg havde vidst at kidnapninger var så lette, så havde jeg sgu skiftet branche noget tidligere".

Played at

TRoA Con - Dybet (2006)

Awards

TRoA Con - Dybet (2006)

Winner, Bedste Layout

TriviaSend corrections for this page