Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Løsepenge

System: D20
Genre: Action, Thriller

Av

✏️Pelle Sølvkjær Christensen

Beskrivning

Russeren virker som forandret. Hans kampvognsagtige korpus, der hidtil havde virket sløvt og usmidigt, lukker distancen fra skyggerne til bodyguarden med med en gazelles hastighed. Kniven i hans hånd lyner en enkelt gang, og bodyguarden falder spjættende sammen. Den anden vagt når kun at udføre griberefleksen efter sin pistol, før israeleren har placeret to kugler i hans baghoved. Målet når knapt at fatte hvad der er sket, før hun bliver ramt af russerens slag. Et øjeblik efter er den bevidstløse krop losset ind bag i den sorte van, der er rullet frem til pladsen.

"For helvede Mirko, aftalen var skydevåben, ikke nærkamp", lyder det vrissent fra chaufføren. Russeren svarer med en ligegyldig trækken på skuldrene og gør plads til israeleren.

"Checkpoint et, har vi fri passage?"

"Jep, har I bagagen?".

"Ja, alt følger planen, vi mødes i safehouse tre".

"Den her opgave er fandeme for nem", tænkte han og satte vognen i bevægelse. Tyskeren, der var ved at bagbinde målet, havde tilsyneladende haft den samme tanke: "Hvis jeg havde vidst at kidnapninger var så lette, så havde jeg sgu skiftet branche noget tidligere".

Spelat på

TRoA Con - Dybet (2006)

Priser

TRoA Con - Dybet (2006)

Vinnare, Bedste Layout

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan