Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Diablo III Beta: Return of the were-vogn

RPG system: D&D 3rd Edition Munchkin ed.
Genre: Action, Komedie
Participants: 5 players

By

✏️Peter Thestrup

Description

Der var engang nogle computer-spillere der havde fået sig en grum overraskelse; de var på mystisk vis blevet suget ind i et computer-spil og havde slåsset med nogle yderst mærkværdige kæmpe-hamstere i en vaskeægte dungeon.

Det var gået så godt, at de på ægte helte-manér havde besejret, og på passende vis hånet, Hamster-Kongen i Hamster-Helvedets Højborg.

Hvad de IKKE vidste var (passende dyster underlægningsmusik, tak), at han med sit sidste gnaver-blanding-stinkende åndedrag påkaldte sig en dunkel klausul i S.S.A.F's vedtægter (Sammenslutningen af Slagte-Skabninger i Automatiserede Fornøjelseselementer) og med en sidste krampetrækning dermed nedkaldte en forbandelse over spillerne. En forbandelse så gal, at der nødvendigvis måtte være tale om ikke blot en udvidelse, men et helt nyt spil (omend det blot var en beta-version)!

Hamster-kongen havde hidkaldt et af de største plager (computer-) verdenen endnu havde set; en skabning så voldsom, at blot dens navn viskes sagte, falder folk omkuld af skræk! Der var naturligvis tale om Var-Waugnen, den ultimative treasure-dispenser!

Og lur mig om der ikke sad nogle spillere en søndag eftermiddag i oktober foran deres 28" skærme og utålmodigt ventede på at blive suget ind i spillet og (endnu en gang...) gå agurk i (børnevenlig) vold og (censureret) død og (konstruktiv) ødelæggelse...

Played at

Viking-Con 24 (2005)


Send corrections for this page